avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... agresata de vecin politist
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

agresata de vecin politist

Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema.
Pe aceiasi scara cu mine sta un politist care ori de cate ori trece pe langa mine zice '' uite javrele'' si acest lucru se datoreaza faptului ca am adoptat de pe strada 2 caini vagabonzi i-am sterilizat i-am vaccinat si ma ocup de ei.

Ma sfatuiti sa-l dau in judecata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: VirginiaM , utilizator 23:10, 28 Mai 2010
Pentru a-l da in judecata, trebuie sa dovediti aceste injurii.
Mai bine mergeti la comandantul sectiei unde activeaza militianul si faceti sesizare cu expunerea faptelor, si de preferat daca mai sunteti insotita de alta prietena, sa depuna si ea in paralel aceeasi sesizare.
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Cum dovediti? "Javrele" latra, nu pot depune marturie.
Eu zic sa-l lasati cu ale lui, ca ii va trece.
Multumesc pentru raspunsuri,
Cainii nu latra dar pe el il deranjeaza faptul ca trebuie sa trec prin fata usi lui pana ajung la apartamentul meu.
De lasat l-am lasat vreo 2 ani si nu am rapuns la provocari dar acest lucru i-a dat mai mare curaj sa devina din ce in ce mai agresiv '' verbal'' vorbind.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Vecin care deține un câine ce deranjează locatarii. ce mă sfătuiți să fac? Dic84 Dic84 Buna ziua.Am in bloc un locatar extrem de nesimtit care deranjeaza vecinii prin faptul ca detine un caine si nu are grija deloc de el.Acesta il lasa singur in ... (vezi toată discuția)