Buna.
Acum doua saptamani am facut o prostie foarte mare...o sa fiu sincer am baut vreo 6-7 beri la halba, alea de 400ml, intr-un interval de 5-6 ore, am si mancat intre timp, si am urcat in masina...prostia mea...nu aveam de mers numa vreo 500 de metri pe un drum foarte rar circulat mai ales pe timp de noapte, neasfaltat plin de gropi, chiar nu se poate circula cu mai mult de 20km/h, dar chiar inainte de destinatie, pe acel drum nasol statea un echipaj de politie, m-a oprit si trebuia sa suflu in etilotest.
De aici a rezultat o alcoolemie peste limita, ei m-au dus la probe de sange, abia azi am aflat rezultatul fiind de 2,0g/ l prima proba si 1,9g/l a doua proba.
Este o valoare foarte ridicata...este posibil ca aveam aceasta alcolemie de la acele beri sau ar fi ceva eroare tinand cont ca testul de ebrietate de la centrul de recoltare am luat fara probleme? Mai are rost sa cer recalculare sau nu pre am sanse? Mi se pare putin mult aceasta alcolemie.
Am de gand sa dau rost de un avocat saptamana viitoare numai vroiam sa va intreb daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Avand in vedere acele conditii de drum descrise mai sus, si ca cazierul meu este curat, si ca am cooperat cu politistii nu am nici o sansa sa ies fara anularea a permisului?
La valoarea alcoolemiei consemnata in PV si la probele biologice, sincer sansele sunt aproape nule si nu vad cum sa iesiti curat din asta. Dar avand in vedere ca au mai fost cazuri cand s-a putut, nu vad de ce n-ati putea si dv. Eu va urez succes, dar numai cu jumatate de gura pt. ca ma tem sa nu ne intalnim in trafic!
Sp[eranta moare ultima.
Recalacularea care ar trebui efectuata ,nu ar aduce mdificari semnificative valorii testului,deci ar fi o chletuiala inutila.
Ati savarsit infractiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice cu o imbibabtie alcoolica mai mare de 0,80 g./l. aer expirat ,infractiune sanctionavbila,conf.art.87 al.1 din OUG nr.195/2002,cu inchisoarea intre 1 an si 5 ani.
Fiind la prima fapta,colaborand cu organele de urmarire penala si recunoscand fapta atat in fata acestora,cat si in fata instantei de judecata ,in functie de alte circumstante personale,puteti obtine o pedeapsa minima cu suspendarea executarii conform art.81 c.pen.