Adminsitratorul judiciar trebuie sa verifice daca cererea si inscrisurile doveditoare atasate sunt conforme si daca creanta indeplineste conditiile din art.3 - certa lichida si exigibila si o include in tabelul creditorilor.
Tabelul este depus la dosarul instantei iar judecatorul sindic ia act de tabel, daca nici unul din creditori nu o caontesta si daca nici debitorul nu o contesta creanta este acceptata.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Eu am depus prin posta, la tribunal, cererea mea de inscriere la masa credala.
( am platit si taxa de 120 roni ) .
Apoi pina la urmatorul termen din dosar, 20 mai, am mers in acel oras, si la tribunal am depus in 14 mai 2010, o cerere prin care cereream revocarea administratorului judiciar pentru ca a instiintat cu intirziere de 5 luni de zile Bursa de Valori
( societatea era cotata pe Piata de Capital ) intrarea societatii in insolventa si in acest timp societatea nu a fost suspendata de la tranzactionare si s-au facut tranzactii.
Pe 19.05.2010 administratorul judiciar imi respinge cererea pentru ca sunt actionar, dar eu am cumparat acele actiuni si in perioada cand societatea trebuia suspendata de la tranzactionare.
Este legala aceasta respingere ?