avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... strain, drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

strain, drept proprietate

va rog ajutati-ma si pe mine cu urmatoarea problema: un cetatean membru UE (nerezident in Romania ) poate cumpara teren in Romania, ca persoana fizica?
gata am priceput (ce-i drept cam greu :D), citeam cu atentie doar prima parte a art 4 si ma blocam acolo #-o. multumesc mult.
;)=D>:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean german pot cumpara pamant in romania pe persoana mea? ma-blockLM ma-blockLM Sunt cetatean german si vreau sa stiu daca pot cumpara privat, nu pe firma pamant construibil si arabil? (vezi toată discuția)
Cetateanul strain poate cumpara teren in romania? madalina15 madalina15 Buna ziua! Un spaniol poate cumpara o casa in Romania cu terenul aferent acesteia in momentul de fata ssau doar din 2014? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cetatenii straini pot cumpara teren in romania? dragmar dragmar Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca cetatenii straini pot achizitiona teren in Romania si in ce conditii. Multumesc. Cu stima, (vezi toată discuția)