avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nu mi s-au luat doua probe de sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nu mi s-au luat doua probe de sange

am fost oprit de oprit de politia locala. am fost la spital si mi sa luat o proba de sange. pot sa imi recuperez permisul.din cate stiu eu trebuia sa ma opreasca politia de circulatie sau macar sa o cheme pentru a o sesiza ,parca asa spune lege ce trebui sa fac. multumesc
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:36, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
la aparatul etilotest cat ti-a iesit?
Daca masura a fost luat de politia comunitara si nu are avizul necesar pentru activitati de circulatie rutiera,formulati plangere penala la parchetul competent teritorial,impotriva agentului constataor pentru infractiunea de abuz in serviciu,prev.de art.246 c.pen.
1,05
la 1.05 iti iese aprox 2%o...e mare tare...eu am av 0.4 si mi,a iesit in sange 1,20-1,30 in scadere...

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,52 mg/l in aerul expirat PopescuGeorge PopescuGeorge Am fost prins conducand un vehicul doar de la un vecin pana acasa o distanta de 50 metri si nu eram pe un drum public cu circulatie intensa. La etilotest a ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,81 cassanova_rik cassanova_rik la ora 22 am intrat in gard cu masina ....la 23si 20 de minute am suflat in etilotest si mi aiesit 0,81in aer si la 23si 42de minute mi sa recoltat prima proba ... (vezi toată discuția)