avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evictiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evictiune

Buna ziua !

Indraznesc sa va deranjez cu urmatoarea intrebarea: suntem proprietarii unui imobil cumparat in baza Legii 112.

In cazul in care imobilul este obtinut in instanta de catre fostii proprietari (Legea 10), am auzit ca exista o lege prin care PMB este obligata la plata valorii reactualizate a pretului platit de chirias pentru imobil.

Este adevarat sau nu? Sau este vorba de un articol din C. Civil? :-/

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:19, 26 Aprilie 2007
articolele finale din legea 10. si cel mai general....imbogatirea fara just temei din codul civil.....pt stat daca a vandut ceva ce nu putea vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act revendicare 480 c civ/ leg 112/ leg voiculescu 1/2009 dumitru2000 dumitru2000 - X chirias cumpara in 2006 un imobil de la stat in baza legii 112 - Y \"fostul\" proprietar, a \"beneficiat\" de confiscarea imobilului in 1980 cand a ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995 Adeea Adeea buna ziua. Am si eu o problema cam mare. Am un apartament nationalizat 112/1995 vrem sa-l cumparam ca apoi sa-l vindem sa ne mutam la curte. Legea in sine ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 - contestatie marius012 marius012 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, a fost emisa o notificare pe baza Legii 10/2001 catre PMB. PMB a raspuns in 2007 cu o dispozitie de primar prin ... (vezi toată discuția)