avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001 - contestatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001 - contestatie

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, a fost emisa o notificare pe baza Legii 10/2001 catre PMB. PMB a raspuns in 2007 cu o dispozitie de primar prin care a restiuit in natura doar unele apartamente. Iar acum adica din 2008 fostul proprietar contesta dispozitia de primar, intrebarea mea este daca exista vreun termne in interiorul caruia poti sa depui contestatie la Tribunal. Avand in vedere ca procesul a inceput prin 2008. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 21:49, 6 Aprilie 2012
Contestatia impotriva Dispozitiei Primarului , intemeiata pe Legea 10/2001 de restituirea imobilului sau respingere se depune in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunal .
Din cate inteleg, utilizatorul marius nu este fostul proprietar 9adica cel ce revendica imobilul), ci chirias sau cumparator in virtutea legii 112/1995. Vrea sa stie daca fostul proprietar a formulat contestatie in termenul defipt de lege, si daca, chiriasii sau cumparatorii pot contesta decizia prin care s-a dispus restituirea in natura a unor apartamente. Poate gresesc, dar eu asa am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea 10 ancamaia ancamaia Am cumparat in 97 un apartament cu legea112 pe care l-am intabulat in acelasi an.In 2007 am scos din CF interdictia de instrainare intrucat au trecut cei 10 ... (vezi toată discuția)
Dispozita primarului angella angella Buna ziua! Dispozitia primarului -referitor la restiuirea in natura a unui imobil- trebuie comunicat administratorului? Care este termenul de comunicare si ... (vezi toată discuția)
O dispozitie emisa conform legii nr. 10/2001 poate fi atacata la judecatorie? bukinst bukinst Iata o speta care o supun atentiei. Un proprietar din Bucuresti a primit Dispozitia de restituire in natura pentru un imobil al carui chirias il cumparase la ... (vezi toată discuția)