avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog raspuns exact
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog raspuns exact

in 99 am cumparat impreuna cu fostul sot un ap cu contract de mana,in 2005 am divortat aducand probe in instanta ca ap respectiv a fost cumparat de noi am castigat ap.actele care erau pe numele persoanei de la care am cumparat au ramas la fostul sot iar eu am o hotarare def si irev precum am castigat ap..pot face acte pe numele meu cu hotarea doar si de ce acte am nevoie sa fac contractul pe numele meu ...rog mai multe detalii
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 23:40, 29 Mai 2010
Daca apartamentul v-a fost atribuit in cadrul procesului de partaj atunci hotarea instantei (definitiva si irevocabila ) reprezinta titlul dvs de proprietate.
Solicitati legalizarea acestei hotarari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
ContSters84518, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castig partaj loricica79 loricica79 am cump in 99 un ap cu chitanta de mana de la o persoana cand am divortat de fostul sot am castigat ap la partaj cu diferite probe si martori....am hotarare ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu hotararea loricica79 loricica79 am hotarare def si irev pe un ap cumparat cu fostul sot neavand contract de vanzare cump cu pers respectiva....cump cu contract de mana ,cum sa legalizez ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)