avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez cu hotararea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez cu hotararea

am hotarare def si irev pe un ap cumparat cu fostul sot neavand contract de vanzare cump cu pers respectiva....cump cu contract de mana ,cum sa legalizez hotararea fara un contract de vanzare cump pe numele meu ....sunt bagata in ceata asa ca vreau detalii mai multe#-o
Cel mai recent răspuns: loricica79 , utilizator 16:29, 7 Iunie 2010
Legalizati sentina sau decizia ce aveti si apoi intabulati dreptul dvs de proprietate conf hotararii instantei de judecata!
Aveti o hotarare care tine loc de act autentic?
Legalizati sentinta judecatoreasca la instanta de judecata care a pronuntat o.Nu aveti nevoie de nici un contract de vanzare-cumparare intrucat sentinta in sine este titlul dvs de proprietate.
vreau a fac intabularea ap ,dar nu imi fac pt ca nu am contrac de cump cu acea pers..eu am hotararea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castig partaj loricica79 loricica79 am cump in 99 un ap cu chitanta de mana de la o persoana cand am divortat de fostul sot am castigat ap la partaj cu diferite probe si martori....am hotarare ... (vezi toată discuția)
Actiune revocatorie-pauliana parvu emilia parvu emilia Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi spuneti dpdv legal ce actiune sa introduc pt. obligarea la contravaloarea de piata a terenului inscris in certif meu ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns exact loricica79 loricica79 in 99 am cumparat impreuna cu fostul sot un ap cu contract de mana,in 2005 am divortat aducand probe in instanta ca ap respectiv a fost cumparat de noi am ... (vezi toată discuția)