avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... castig partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

castig partaj

am cump in 99 un ap cu chitanta de mana de la o persoana cand am divortat de fostul sot am castigat ap la partaj cu diferite probe si martori....am hotarare def si irev .imi pot face legalizarea hotararii pe numele meu neavan acte de vanz cump cu pers respectiva
Cel mai recent răspuns: loricica79 , utilizator 18:20, 6 Iunie 2010
da.
legalizare da, insa acesta hotatrare nu va tine loc de titlu de proprietate valabil
Orice hotarare se poate legaliza in conditiile legii.Ar trebui insa sa va ,,traduca,,cineva hotararea...
dvs spuneti ca nu tine loc de titlu av meu spune ca da , vad ca si in drept fiecare cu parerea lui
Ceea ce spuneti nu are acoperire in drept.
Avocatul dvs. poate ca a vazut un act juridic translativ de proprietate.
Din ce spuneti nu rezulta insa asa ceva.
Oricum, ce ziceam eu este esential.Putweti legaliza hotararea cu ceea ce contine ea.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez cu hotararea loricica79 loricica79 am hotarare def si irev pe un ap cumparat cu fostul sot neavand contract de vanzare cump cu pers respectiva....cump cu contract de mana ,cum sa legalizez ... (vezi toată discuția)
Hotarare loricica79 loricica79 nu am actele vechi ale ap ,cum fac contract doar cu hotararea def si irev[ (vezi toată discuția)
Rog raspuns exact loricica79 loricica79 in 99 am cumparat impreuna cu fostul sot un ap cu contract de mana,in 2005 am divortat aducand probe in instanta ca ap respectiv a fost cumparat de noi am ... (vezi toată discuția)