chestiunea cu procesul pt. ca "s-a interpus" intre dv. si sot, este total nereala.
la barou nu veti rezolva nimic, nu va fi sanctionata pt. asa ceva, e o problema personala nu profesionala.
cel mai bine ar fi sa "ii deschideti" ochii sotului, prezentandu-i faptele anterioare ale avocatei...
buna dimineata,
in primul rand, dupa cum un conflict nu poate exista numai daca avem cel putin doua parti implicate, tot asa nici un divort, sau o actiune de acest fel, nu poate exista cu o invinuire exclusiva a uneia din parti. Daca un cuplu ajunge la divort, intr-un fel sau altul, este vina ambelor parti, nu doar a uneia dintre acestea.
In ceea ce priveste avocata, cred ca daca acele cupluri (care ziceti ca le-a despartit), ar fi fost in regula, s-ar fi iubit, ar fi fost unite si fara probleme majore, avocata noastra nu ar fi reusit sa le desparta.Nu stiu cum sa va spun, dar nu barbatul este intotdeauna vinovat si exclusiv, mai suntem si noi, nu ???
Oricum, nu aveti ce-i face avocatei si nici lui.Si daca tot vrea sa plece, lasati-l sa plece...;) dragoste cu forta nu se face...De multe ori libertatea care si-o doresc unii (unele), este in final mai mare robie decat cred ca au avut in casatorie...:confused:
Casatoria e intr-un fel ca si plasa de muste pe care o punem in geam...cele care sunt in interior vor sa iasa afara si cele care sunt afara vor sa intre in interior...
va doresc rabdare si multa intelepciune...nu va risipiti eforturile unde nu merita...
I-am expus aceste probleme ,i-am spus ca-i fac si cunostinta cu aceste persoane,dar mi-a comunicat ca deocamdata nu il intereseaza si crede ca este cea mai buna decizie pe care o poate lua la acest moment.Mi-a comunicat ca in bratele ei isi gaseste linistea,nu stiu ce alta liniste ar mai putea gasi ,pentru ca eu nu l-am suspectat niciodata si poate tocmai aici am si eu o parte de vina:spalat,calcat,meniuri alese , nu l-am intrebat unde pleaca si de unde vine,pentru ca mi s-a parut important sa am incredere in barbatul pe care il iubesc.
... ori aveti rabdare si intelegere pana, eventual, mai tarziu, isi va da seama de "calitatile" avocatei,
sau, daca sotul deschide divortul, atunci nu veti putea sa va opuneti.
Aintrodus deja actiunea de divort pe 15 aprilie,pe 23 aprilie am primit citatia,cu termen 9 septembrie.Puteti sa ma lamurite de ce cand am cautat pe site-ul judecatoriei numarul de dosar nu mi-a aparut? Apar toate dosarele cu numere depuse inainte de aintroduce el actiunea,apar si cele depuse dupa el,numai al meu nu. Care ar putea fi explicatia?