as vrea sa stiu cum o pot ataca eu pe doamna avocat separat de acest proces care el vrea sa fie amiabil.
Am auzit ca as putea sa-i deschid ei proces separat pentru ca s-a interpus intre doi soti ,dar nu stiu daca este adevarat.Pot sa o reclam la Baroul Bucuresti si ce probe trebuie sa aduc?
Nu aveti cum si nu veti face decat sa va faceti dv. de ras, din pacate....
Dragoste cu sila nu se poate, iar iubirea dintre doi adulti, chiar casatoriti cu alte persoane nu poate fi obstructionata prin reclamatii la locul de munca al fiecaruia dintre amanti.
Eu sunt impotriva acestor relatii din afara casatoriei dar, daca dragostea e mare, ce poti face? Va recomand doar sa aveti o discutie cu sotul dv., sa vedeti daca se mai poate repara ceva din casnicia dv. de 20 de ani si, daca nu, mergeti inainte cu demnitate. Nu va umiliti, nu va coborati la un nivel care sa nu va faca cinste!
Cu privire la faptul ca ati primit citatie si, introducand in Ecris, numarul de dosar nu l-ati identificat pe portal.just.ro, va recomand sa mai incercati iar daca tot nu-l veti gasi, mergeti la arhiva Judecatoriei emitente si solicitati sa va confirme nr. de dosar, partile si termenul de judecata. Va recomand ca, in situatia in care zarurile au fost aruncate, sa va angajati un avocat (chiar si femeie! pentru ca nu toate suntem la fel...). ;)