avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte arhiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte arhiva

buna ziua! stie cineva unde pot gasi arhiva fostului consiliu popular al sectorului 8?daca exista o arhiva cu cadastre din anii 1979-1980 pentru sectorul 8 ? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:02, 30 Mai 2010
incercati la arhiva primariei generale a capitalei sau la arhivele nationale.
Sectorul 8 a fost alipit in 1979 la sectorul 2, asa ca va veti adresa primariei Sectorului 2 pentru informatiile dorite, cu atat mai mult cu cat aceasta institutie a preluat si arhiva. In masura in care actele care va intereseaza pe dvs. au termen de pastrare in institutie 25 de ani, le veti gasi la Arhivele Nationale ale Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca liana16 liana16 am o mare dilema. o cunostinta a lucrat ca sofer pe o autobasculanta la fosta intreprindere de transport auto bucuresti in perioada 1976 - 1980. acesta ar dori ... (vezi toată discuția)
Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca ... GRIG2501 GRIG2501 Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca CNCI sa prelucreze dosarul administrativ in legatura cu o notificare facuta de tatal meu in ... (vezi toată discuția)