avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie codul muncii=ma poate indruma cineva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie codul muncii=ma poate indruma cineva?

Am fost instiintata vineri ca se restrustureaza posturi in societatea in care lucrez. Ulterior am fost chemata pt a primi instiintarea care era formulata de asa natura ca si cum eu faceam o cerere societatii sa se incheie contractul de comun acord. Nu as avea nimic impotriva situatiei acesteia in care eu as cere sa ma dea afara cu acordul ambelor parti art 55 b, din codul muncii,insa...eu am beneficiat de art 73 si art 76 din legea somajului in septembrie anul trecut cand m-am angajat. Iar in cazul in care imi dau demisia sau sunt de acord va trebui sa restitui statului acei 4000 ron primiti ca si sprijin. Cum as putea proceda sa evit complicatiile cu angajatorul,,,care evident vrea sa iasa basma curata...intrucat in situatia in care ma da afara fara vina mea...va trebui sa returneze el banii care i-a primit prin conventie cu AJOFM .Ce as
Ultima modificare: Duminică, 30 Mai 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: alila , utilizator 00:59, 1 Iunie 2010
Buna ziua.Puteti face doar un singur lucru, nu semnati aceea cerere.Daca angajatorul doreste sa va disponibilizeze e problema lui
1. Faceti sesizari separate la AJOFM si ITM.
2. Nu semnati nimic care va este defavorabil, indiferent ce amenintari veti avea din partea angajatorului.
Multumesc frumos pt replay. in sesizari...ce anume va trebui sa mentionez...ca pp ca nu e relevant daca eu spun ceva ce nu pot dovedi...cum ca incearca sa ma oblige de una si de alta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare Mirelaqqq Mirelaqqq Buna ziua, Fiind somera m-am angajata in februarie 2015. Mi-am mutat si domiciliu in alt oras si am primit o prima de instalare de la stat. Problema este in ... (vezi toată discuția)
Returnez prima de instalare? oana09 oana09 Buna ziua, m-am angajat acum 2 luni la o firma si am beneficiat de prima de instalare. Din cauza ca cei de la firma respectiva au pierdut o licitatie, imi voi ... (vezi toată discuția)
Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)