Am fost instiintata vineri ca se restrustureaza posturi in societatea in care lucrez. Ulterior am fost chemata pt a primi instiintarea care era formulata de asa natura ca si cum eu faceam o cerere societatii sa se incheie contractul de comun acord. Nu as avea nimic impotriva situatiei acesteia in care eu as cere sa ma dea afara cu acordul ambelor parti art 55 b, din codul muncii,insa...eu am beneficiat de art 73 si art 76 din legea somajului in septembrie anul trecut cand m-am angajat. Iar in cazul in care imi dau demisia sau sunt de acord va trebui sa restitui statului acei 4000 ron primiti ca si sprijin. Cum as putea proceda sa evit complicatiile cu angajatorul,,,care evident vrea sa iasa basma curata...intrucat in situatia in care ma da afara fara vina mea...va trebui sa returneze el banii care i-a primit prin conventie cu AJOFM .Ce as
1. Faceti sesizari separate la AJOFM si ITM.
2. Nu semnati nimic care va este defavorabil, indiferent ce amenintari veti avea din partea angajatorului.
Multumesc frumos pt replay. in sesizari...ce anume va trebui sa mentionez...ca pp ca nu e relevant daca eu spun ceva ce nu pot dovedi...cum ca incearca sa ma oblige de una si de alta...
Prima de instalare
Mirelaqqq
Buna ziua,
Fiind somera m-am angajata in februarie 2015. Mi-am mutat si domiciliu in alt oras si am primit o prima de instalare de la stat. Problema este in ... (vezi toată discuția)