avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... conditii pentru participarea la o licitatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

conditii pentru participarea la o licitatie

Buna ziua.CL al comunei mele vrea sa scoata la licitatie,in vederea inchirierii un teren arabil cu suprafata de aprox.60Ha.Problema este ca d-nii consilieri vor sa includa in caietul de sarcini,pentru licitatie urmatoarele: 1) firma care va cistiga sa nu practice altceva decit cultura plantelor pe acel teren, 2) sa poata participa la licitatie doar firmele care au ca principal obiect de activitate cultura plantelor, activeaza de cel putin 3 ani in domeniu si care au avut profit pe ultimii 3 ani.Este legal(se poate include in caietul de sarcini)?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:42, 30 Mai 2010
Atata vreme cat nu se introduc clauze de genul ca numele firmei sa aiba X litere, sa aiba sediul pe strada Y si sa aiba o patroana blonda (ma refeream la acele caiete de sarcini facute "cu dedicatie"), mie mi se pare absolut ok (mai ales daca este vorba de izlazul comunal, cum banuiesc). Totul este sa nu se afecteze libera concurenta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru + intabulare vs hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila EmmaD EmmaD Sora mea X a cumparat cu antecontract in 6.10.06 un imobil 3 camere + dependinte + 800 mp teren, achitat integral, de la Y, acesta obligandu-se ca pana la ... (vezi toată discuția)
Mai este posibila recuperarea banilor ? vartolomei ion vartolomei ion Scurt istoric : Pe data de 20 01.2005, la initiativa primarului Consiliul Local prin Hotararea aproba ca in temeiul Legii 219/1998 privind regimul ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)