avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalizare acte. De unde pot lua sentinta de divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalizare acte. De unde pot lua sentinta de divort?

buna ziua am fost casatorita si am un baiat de 11 ani acum sant casatorita din nou legal prima sentinta de divort mi sa cerut la primaria unde mam casatorit a 2 oara acum imi trebuie o copie dupa sentinta de divort din prima casatorie si trebuie sa o legalizez sa o am pentru baiat cum as putea sa rezolv proplema .Sa merg la primarie sa iau o copie dupa sentinta si unde ar trebui sa merg sa o legalizez la tribunalul unde sa pronuntat divortul va rog sa ma ajutati cu o informatie va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:34, 30 Mai 2010
Mergeti la arhiva instantei unde s-a pronuntat hotararea cu o cerere pentru a vi se emite copii legalizate de pe sentinta pronuntata,aprobata de judecatorul de serviciu al respectivei instante
Taxa de timbru de 2 lei si timbru judiciar de o,15 lei,de fiecare exemplar legalizat cu mentiunea definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)