Am facut plingere impotriva ordonantei procurorului in instanta sa dat pronuntarea pe 4 martie.Dar nici pina acum nu mi sa comunicat decizia instantei.In cit timp se redacteaza o hotarire.Cum la noi dreptatea este cu capul spart la printre cei ce li sau respins plingerile am fost si eu.Eu cu garduri rupte eu pamint luat acum trebuie sa mai platesc si cheltuieli de judecata.Conteaza grosul pungii caci oricum este criza.Recurs nu doresc sa fac caci oricum il fac degeaba.O sa merg pe civil ,dar ce ma intereseaza este daca nu mi se comunica hotarirea la timp sint obligata sa platesc cumva cheltuieli in plus fata de cele care oricum le am de plata.
In penal hotararile nu se comunica.Se comunica doar dispozitivul hotararii in situatia in care partea nu este prezenta la judecata cat si la pronuntare..Astfel termenul dvs. de recurs era de 10 zile de la pronuntare.
Nu trebuie sa mi se comunice printr-o hotarire decizia primei instante sa stiu si eu cum a ramas.Cind a fost ultima infatisare doamna judecatoare a spus ca ramine in pronuntare.Dar nu mi sa comunicat nimic.Stiam ca la recurs nu se comunica decizia instantei.Ce diferenta este intre penal si civil la civil in prima instanta se comunica si la penal nu.Eu am asteptat sa mi se comunice.De la arhiva mi sa spus mereu ca nu sa redactat.