avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... transport persoane - e necesara licenta de transport?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

transport persoane - e necesara licenta de transport?

Detin autorizatie transport de persoane cod CAEN 4931Transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori, avand un PFA. Am o masina 8+1 locuri proprietate personala, am facut si contract decomodat.
Va rog sa-mi spuneti daca am nevoie si de licenta de transport?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 22:20, 11 Iunie 2010
Pentru efectuarea de activitati de transport persoane este nevoie de licenta
...iar ca sa obtineti licenta cel putin microbuz daca nu autobuz sau autocar, adica mai mult de 8+1, clasificate cel putin categ a III-a
Asa cum v-am mai informat, autoturismul are 8+1 locuri.
DV. imi spuneti ca imi trebuie licenta ptr. mai mult de 8+1 locuri.
CONCLUZIA CARE ESTE ...TREBUIE SAU NU LICENTA?
Accentuez ca autoturismul are decat 8+1 locuri.
nu este vorba despre legea 102/2006 cu completarile si modificarile ulterioare?

Raspunsul este afirmativ.
MULTUMESC PTR RASPUNS, DAR informatia reala este ca NU SE ELIBEREAZA NICAIERI IN ROMANIA LICENTA DE TRANSPORT PENTRU AUTOTURISM 8 + 1.(DOAR MAI MULT DE 9 LOCURI)........:)
AVEAM NEVOIE DE O INFORMATIE LEGALA CU TRIMITERE LA O LEGE....DAR.......ORICUM MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)