avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Daca am mai beneficiat de indemnizatie de soamj dupa ce am terminat liceul mai pot lua acest ajutor si dupa terminarea facultatii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:35, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Conditia este sa va inscrieti la Agentia de Somaj in termenul de 60 de zile dela absolvire. In caz contrar nu mai primiti indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii somaj pentru absolvent de liceu din 2006 EnikoPopa EnikoPopa As dori sa stiu daca pot beneficia de somaj in cazul in care am absolvit liceul in 2006, dupa care am urmat 2 ani facultate, dar am fost nevoita sa imi ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj - student care a terminat studiile dar nu a sustinut examenul de licenta anca1988 anca1988 Am terminat cursurile facultatii de Geografie din cadrul Univ. din Buc in septembrie 2010, dar examenul de licenta il sustin abia in februarie 2011. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminare master redfury redfury In anul 2008 am terminat postliceala sanitara si in acelasi an am terminat facultatea de drept. din 2008 a inceput masterul in stiinte juridice, pe ... (vezi toată discuția)