avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa terminare master
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa terminare master

In anul 2008 am terminat postliceala sanitara si in acelasi an am terminat facultatea de drept. din 2008 a inceput masterul in stiinte juridice, pe care il termin in luna martie 2010. Deci pana la varsta de 25 ani pe care o am nu am lucrat. Ma intereseaza daca pana la gasirea unui loc de munca in domeniul studiilor facute pot beneficia de ajutor de somaj, pe ce perioada si in ce cuantum.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 21 Februarie 2010
in 60 zile de la terminarea studiilor... 300 lei, cred.
multumesc dar ma interesau mai multe detalii, cum ar fi pe ce perioada, in cele 60 zile sau dupa 60 zile....
In termen de 60 de zile de la absolvire trebuie sa va inscrieti la Agentia de Somaj si dupa aceste 60 de zile primiti indemnizatie de somaj timp de 6 luni, in suma de 300 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa facultate ione_21 ione_21 Buna ziua, Sunt studenta in ultimul an si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea facultatii, in cazul in care ma inscriu la master. Pot ... (vezi toată discuția)
Dupa facultate somaj? dick_the_best dick_the_best sunt in anul 3 la fac de pedagogie si as vrea sa stiu daca dupa ce termin facultatea am dreptul la somaj. As vrea sa stiu cate luni .eu sunt la facultate de zi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc ana13 ana13 Am terminat anul acesta facultatea la zi si m-am inscris la o postliceala tot la zi.Sunt insarcinata urmeaza sa nasc in luna decembrie si vroiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)