avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa facultate

Buna ziua,
Sunt studenta in ultimul an si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea facultatii, in cazul in care ma inscriu la master. Pot primii somaj pe o perioada de 3 luni, pana la inceperea studiilor masterale?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:25, 15 Iunie 2010
Imediat dupa terminarea facultatii inscrieti-va la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul si, dupa 60 de zile de la absolvire, veti primi indemnizatie de somaj timp de 6 luni de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)