avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de munca in unitati de paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de munca in unitati de paza

buna ziua lucrez la o firma de paza 12ore/zi,12 ore/noapte cu 24 ore libere dar va rog sa-mi spuneti daca in timpul programului de lucru avem dreptul la ore de odihna va multumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 14:44, 2 Mai 2007
In mod sigur in aceasta perioda de 12ore trebuie sa te hranesti numai ca sefii nu sunt intotdeauna de acord cu....nimic, asa ca :Daca vrei sa mananci anunti ora la care vrei o pauza de masa, nu ai nevoie de aprobare,te tragi mai deoparte sau gasesti pe cineva sa te inlocuiasca si mananci.Nu te va da nimeni afara. si nici nu-ti va spune ceva urat.
~ Conținut șters la cerere ~
in astfel de posturi de obicei programul de lucru este de 12/24 ; 12/48.
In timpul serviciului de paza nu prea aveti cum sa beneficiati de "ore de odihna" (cine ar pazi obiectivul in acest timp?). Banuiesc ca daca lucrati in paza cunoasteti Legea 333/2003 ..... ar trebui sa aveti si atestat :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru la calculator in institutii cu flux continu (rafinarie) stanca1967 stanca1967 Timpul actual de lucru este de 12ore lucru 24 ore liber 12ore lucru 48 ore liber . Intrbarea mea este? Este legal ca in unitatile cu flux continu sa se ... (vezi toată discuția)
Program de lucru de 24 ore cu 72 adimanea adimanea Buna ziua. As vrea sa stiu daca programul de lucru de 24 de ore cu 72 libere este legal. In codul muncii se stipuleaza ca durata zilnica a timpului de munca ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa agenti paza? Silviu7540 Silviu7540 Buna ziua. Lucrez la o multinationala angajat cu functia agent paza firma avand paza proprie am un program de 12/24,12/48 la respectiva firma programul ... (vezi toată discuția)