avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit neplata impozit minim (forfetar) 2009-2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

neplata impozit minim (forfetar) 2009-2010

firma nu a avut activitate de la infiintare si consider ca acest impozit este un furt pt toti, si nu l-am platit deloc, nu am primit nici o somatie de la Fisc pana in prezent, am depus normal D 100+300 pe 0, decl.(bilant) la ONRC si nimeni nu a zis nimic de forfetar, acum vreau sa o suspend pe 3 ani,daca nu am primit nimic pana acum, oare am scapat de plata ?/=D>=D>:P
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 12:47, 2 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Bilant depus la afp? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara! O firma cu cifra de afaceri de 120.000 lei a depus bilantul pe anul 2009 la ONRC. [b]Trebuia[/b] si la Administratia Finantelor Publice? (vezi toată discuția)
Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)