avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de contraventie

Daca poate cineva sa imi explice ce inseamna in practica juridica prevederile art.16(1) din OG 2/2001 privind "calitatea si institutia din care face parte agentul constatator". Este legal un PV de contraventie in care institutia trecuta in corpul PV nu exista inregistrata oficial, iar la calitatea agentului constatator este trecut "agent constatator"?
Cel mai recent răspuns: rila13 , utilizator 06:25, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea agentului constatator titiC titiC am pe rol o contestatie la un PV de contraventie.As putea afla la ce se refera obligativitatea inscrierii in PVC a CALITATII agentului constatator? Ce ar ... (vezi toată discuția)
Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala d3nnyss d3nnyss am si eu o intrebare!!!!!!am primit un pv acasa in care CNP ESTE GRESIT!ce trebuie sa fac pt a face contestatie !comform carei ordonante si ce articol (vezi toată discuția)