avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am incheiat un contract la mediator cu fostul sot prin care preia sa plateasca ratele la 2 banci.... una din banci a anuntat la mine la servici ca-mi va face poprire... acum trebuie sa-l dau in judecata pe fostul ca nu a platit.... am castig de cauza? doresc sa cer daune morale si cheltuielile de judecata sa le recuperez... ce sanse de castig am?:hm::(:wassat:
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:41, 1 Iunie 2010
daca ati incheiat si un acord de mediere acesta poate deveni titlu executoriu dupa autentificare la notar.
deci contractul care l-am incheiat in prezenta mediatorului in 3 (trei exemplare) cate unul de fiecare parte trebuie autentificat la notar si apoi sa-l atasez la dosarul ce doresc sa-l depun la tribunal? si am castig de cauza? recuperez ceva de la el? ptr ca oricum nu mai pot face rate pe viata din cauza lui... :(
Am nevoie de raspunsuri.... Va multumesc anticipat....
Cu stima, Felicia
recuperati de la el daca aveti din ce.. in afara de asta trebuia ca banca sa-si dea acordul ca ratele sa fie platite doar de sot.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
gi-jane2, moderator
Ce sa mai zic ca cei de la banca, un angajat al bancii (sectia credite) mi spus pur si simplu fara sa se uite pe contractul respectiv (cel incheiat in fata mediatorului) ca citez: (scz. de expresie, citez angajatul bancii) „ma sterg cu contractul la fund“....

Alte discuții în legătură

Executare silita Adryan Preda Adryan Preda Salut, azi tocmai m-am trezit cu o citatie in care sunt informat ca a fost aprobata executarea silita ptr neplata unui credit bancar. N-am fost instiintat pana ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu a uni angajat andreea_80 andreea_80 Buna ziua! Un salariat are deja o oprire in valoare de 300 ron(1/3di salariul net). eu in calitate de angajaror pot scadea suma poprita pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu Tisha89 Tisha89 Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)