avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere carnet de munca-firma radiata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere carnet de munca-firma radiata

Buna ziua,

Cum procedez pentru inchiderea unui carnet de munca al unei persoane care a fost plecata in strainatate, iar firma la care lucra a fost radiata? Nu are cu cine sa mai ia legatura si acum ii trebuie carnetul inchis, pentru a se putea angaja la alta societate. Eu m-am gandit sa faca o adresa ,,Subsemnatul............... CM seria si nr......." pe care sa o depuna la ITM Bucuresti in str. Radu Voda, cu carnetul de munca cu tot.
Firma se numea GEO VIC IMPEX SRL avea CUI 3576661 si J40/3000/1992. Nu stiu la ce inspector a fost inregistrata firma.
Deci, se poate sa predea carnetul impreuna cu o adresa de inaintare la ITM in Radu Voda?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Pina pe 27.11.2010 am fost angajat cu contract de munca la o societate. De atunci si pina in prezent nu am primit cartea de munca inchisa. Am ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! vreau sa intreb daca nu pot lua legatura cu lichidatorii ... lipa marioara lipa marioara Buna dimineata! Vreau sa intreb daca nu pot lua legatura cu lichidatorii judiciari pentru a obtine adeverinte cu veniturile realizate inainte de 01.04.2001, ... (vezi toată discuția)