avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as dori o lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as dori o lamurire

vreau sa aflu daca 1 contract ptr imprumut cu gaj este valid daca:

-este intr-un singur exemplar.fara martori.fara notar
- daca contractul este in mai multe file.este nevoie de semnatura pe fiecare pagina.deoarece este doar pe penultima pagina semnatura
-trebuie facuta dovada plati [transfer bancar] sau contractul in sine face dovada platii ca sau incasat banii
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:25, 31 Mai 2010
Este valabil intre parti.
Nu este opozabil tertilor si nici nu constituie titlu executoriu.

Pt a putea fi executat, trebuie sa se solicite instantei sa pronunte o hotarare care sa tina loc de act autentic, dar, dupa cum prezentati speta, sansele sunt spre zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut incheiat sub semnatura privata cu incheiere de data certa data de avocat DanyD DanyD Contractul de imprumut incheiat sub semnatura privata cu data certa prin Incheiere de atestare avocatiala ( cf.art. 3 alin. 1, lit. c Din L: 51/1995, ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Titlul executoriu apeiron2 apeiron2 Rog sa ma ajute cineva. Am incheiat un contract de imprumut de consumatie( o suma de bani) sub semnatura privata . Ce sanse am sa-mi recuperez banii.Acest ... (vezi toată discuția)