avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident mortal pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident mortal pe trecerea de pietoni

in data de 21 noiembrie 2008 mama mea a fost accidentata mortal pe trecere de pietoni de catre un autobuz al sc transurban smfiind tarata 20 de metri pe carosabil nici in ziua de azi 31 mai 2010 nu am primit nici un raspuns de la organele de cercetare soferul vinovat este bine merci in stare de libertate ce pot face in aceasta situatie?????chiar se poate ca cineva care a omorat un om sa scape nepedepsit?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:24, 31 Mai 2010
mergeti la politie si interesati-va in ce stadiu sunt cercetarile.
dvs trebuie sa cereti daune pt ce s-a petrecut.
~ Conținut șters la cerere ~
Este o perioada mare de nelucru la acest dosar. Mergeti si interesati-va de stadiul cercetarilor. Dvs. trebuie sa va constituiti parte civila pretinzand daune materiale si morale.
va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebare,dar nu inteleg sensul definitiilor de daune materiale si daune morale.la politie am fost si misa spus ca inca nu au primit rezultatul necropsiei accidentul s-a produs la 20 de metri de locul unde locuiesc si din acest motiv am fost nevoita sa ma mut in alt oras deoarece mi-a fost greu sa ies din casa si sa dau cu ochii de locul tragediei in plus am fost informata la vremea respectiva de catre organul de cercetare penala ca in urma verificarilor de catre procuratura a autobuzului s-au gasit nereguli la sistemele de directie si franare.doresc sa stiu daca societatea este raspunzatoare ca a pus in circulatie un mijloc de transport in comun cu asemenea defectiuni
Nu va ganditi ca nu se va face dreptate.
Incercati sa va angajati totusi avocat.
Daca nu va puteti angaja avocat mergeti si depuneti cereri scrise repetate prin care sa solicitati urgentarea dosarului.
mai ales daune morale puteti cere.Suferinta provocata de decesul mamei dvs. va trebui sa o evaluati in bani,asa cum puteti...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier truscacosmin86 truscacosmin86 tatal meu,a fost accidentat mortal pe DN6,in timp ce conducea o bicicleta,ziua,ora 15,conditii meteo foarte bune,drumul fiind in lucru nu era marcat,soferul ... (vezi toată discuția)
Daune morale accident rutier soldat cu deces neagu adriana neagu adriana Fiul meu in varsta de 18 ani a fost accidentat mortal de un sofer baut.Impreuna cu fetita mea in varta de 16 ani se intorceau acasa mergand regulamentar pe ... (vezi toată discuția)
Dosar nesoluționat din 01.12.2014 Tipa_Dana Tipa_Dana Bună ziua! În data de 30.11.2014 am suferit un accident la locul de muncă(restaurant \"Trafic\", Câmpulung Moldovenesc) , care s-a soldat cu moartea a 3 ... (vezi toată discuția)