avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata pentru un proiect dar nu am primit banii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata pentru un proiect dar nu am primit banii de la angajator. Ce pot face?

Sunt angajata pe perioada determinata, la o firma ce are finantare de la fonduri nerambursabile, - la sfarsitul lunii mi se termina contractul de munca. Insa din ianuarie nu am mai fost platita (de fapt nici secretara sau alte persoane implicate in acest proiect). Daca il dau in judecata trebuie sa o fac cat mai repede pana se termina proiectul? Pentru ca am auzit tot felul de variante, ba ca mai este o perioada de 3 luni dupa terminarea proiectului in care firma mai poate primi rambursarea, samd, insa peste tot unde am citit scrie ca aceasta rambursare se face daca el (firma) a platit efectiv chiria, lectorii, samd si pe baza actelor doveditoare cei de la fonduri ii ramburseaza banii. Deci, ne "duce cu zaharelul" acest angajator? Cum pot sa imi recuperez banii (salariul) in aceste conditii/ Sa mai astept sau sa iau masuri, si care ar fi acelea?
Va rog sa ma lamuriti, daca se poate ca nu stiu pe cine sa cred. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 11:36, 31 Mai 2010
Cel mai indicat ar fi sa-l actionati dd yrgenta in judecata si sa cereti si daune uinterese pentru intirzierea platiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pt dezvotarea companiei SoftwareTechnology SoftwareTechnology Buna ziua, Am o firma deschisa de aproximativ 2 ani. Deoarece am fost student nu am avut timp sa ma ocup prea bine de ea si nu am produs prea multi bani. ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile dezvoltare servicii vornicu lumi vornicu lumi Sunt administrator al unui SRL care are ca obiect de activitate cod CAEN 1623.Am 16 angajati,chirie de platit si comenzi ...nu prea! Pentru ca nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)