Buna ziua. In urma cu ceva vreme, societatea la care lucram ne-a cerut mie si colegilor sa ne facem pfa pt a nu ne mai plati ei toate darile catre stat ce decurg din plata salariilor. Acum ma aflu in concediu de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani (situatie care, probabil ca stiti, implica iesirea din asociatia familiala). Zilele trecute patronul m-a sunat sa-mi ceara sa-i predau telefonul pe care-l aveam de la firma, anuntandu-ma totodata ca doreste incetarea colaborarii cu mine. Precizez ca in acelasi timp initiaza colaborari cu alti agenti pt a face acelasi lucru pe care-l faceam eu cand lucram pt ei. Este legal? Daca nu, ce am de facut?
Rezilierea unui contract de prestari servicii nu este supusa dispozitiilor Codului Muncii , ci ale Codului Civil.
Daca se doreste rezilierea contractului de prestari servicii, atunci trebuie sa aveti in vedere clauzele stipulate in acest sens in contractul incheiat.
Renuntare preaviz
merishor
Eu, firma, am incheiat un contract de prestari-servicii cu un PFA. Cealalta parte, PFA-ul, depune cerere de reziliere unilaterala cu preaviz. Pot eu sa renunt ... (vezi toată discuția)