avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Un contract de prestari servicii ( PFA )incheiat cu un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Un contract de prestari servicii ( PFA )incheiat cu un IFN ( ...

Un contract de prestari servicii ( PFA )incheiat cu un IFN ( comitent ) , poate fi denunțat unilateral de catre comitent fără o motivare ( justificare ) ?
Buna ziua,
Lecturati atent clauzele referitoare la denuntarea unilaterala a contractului si reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de prestari servicii incheiat intre ifn ( comitent ... Zlatcuiancu@yahoo.ro Zlatcuiancu@yahoo.ro Contractul de prestari servicii incheiat intre IFN ( comitent ) și PFA ( pestator servicii ) poate fi denunțat unilateral încetarea contractului din partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am incheiat un contract de mentorat/formare profesionala, ... ilie constantin ilie constantin Buna ziua, am incheiat un contract de mentorat/formare profesionala, cu plata pretului in 5 rate, dar din motive de santatate, nu mai pot continua. Am platit ... (vezi toată discuția)
Renuntare preaviz merishor merishor Eu, firma, am incheiat un contract de prestari-servicii cu un PFA. Cealalta parte, PFA-ul, depune cerere de reziliere unilaterala cu preaviz. Pot eu sa renunt ... (vezi toată discuția)