avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de prestari servicii incheiat intre IFN ( ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de prestari servicii incheiat intre IFN ( comitent ...

Contractul de prestari servicii incheiat intre IFN ( comitent ) și PFA ( pestator servicii ) poate fi denunțat unilateral încetarea contractului din partea comitentului fără nicio motivare ?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 11:59, 14 Februarie 2023
Buna ziua,

Pentru a analiza in ce conditii opereaza sanctiunea denuntarii unilaterale, este necesar ca un avocat sa studieze contractul si sa interpreteze clauzele contractuale referitoare la aceasta sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract de prestari servicii ( pfa )incheiat cu un ifn ( ... Zlatcuiancu@yahoo.ro Zlatcuiancu@yahoo.ro Un contract de prestari servicii ( PFA )incheiat cu un IFN ( comitent ) , poate fi denunțat unilateral de catre comitent fără o motivare ( justificare ) ? (vezi toată discuția)
Clauze contractuale max max max max buna ziua!am un abonament de internet facut anul acesta cu clauza de 2 ani.asi dori sa renunt la el si sa imi fac alt tip de abonament.se poate tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la termenul extinctiv in contractele sinalagmatice ContSters20980 ContSters20980 Dragi colegi, Am dat de o situatie interesanta, cred eu. Contract sinalamatic (prestari servicii) ce prevede posibilitatea denuntarii unilaterale cu preaviz ... (vezi toată discuția)