avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, am incheiat un contract de mentorat/formare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, am incheiat un contract de mentorat/formare profesionala, ...

Buna ziua, am incheiat un contract de mentorat/formare profesionala, cu plata pretului in 5 rate, dar din motive de santatate, nu mai pot continua. Am platit de ja 2 rate. In contract am o clauza penala care ma obliga la plata integrala a pretului care se justifica pe considerentul ca "putea fi altcineva in locul meu (un alt student), iar mentorii angajati trebuie platiti". Eu doresc sa denunt contractul din cauza starii mele de santate, dar in contract nu se prevede nimic cu privire la dreptul meu de denuntare unilaterala. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:24, 23 Noiembrie 2021
Buna seara,
Lecturati atent clauzele referitoare la denuntarea unilaterala/reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract de prestari servicii ( pfa )incheiat cu un ifn ( ... Zlatcuiancu@yahoo.ro Zlatcuiancu@yahoo.ro Un contract de prestari servicii ( PFA )incheiat cu un IFN ( comitent ) , poate fi denunțat unilateral de catre comitent fără o motivare ( justificare ) ? (vezi toată discuția)
Renuntare la contract cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa stiu daca firma X are incheiat un contract de prestari servicii (in speta de curatenie) cu firma Y si firma X nu mai doreste continuarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita in baza unui contract ? oti oti Am un contract de prestari servicii (intretinere retea calculatoare) care prevede termen de preaviz in caz de reziliere unilaterala aproape un an.Ce sanse ... (vezi toată discuția)