Un membru al familiei a detinut o proprietate aflata sub casa polivalenta din bucuresti.
A depus cerere de despagubire printr-o notificare in 2001 si a primit
o dispozitie de la primarie in 2005-05-04 prin care se dispunea solutia: 15 - Masuri Reparatorii.
In 14.08.2006 pe site-ul primariei apare o noua dispozitie prin care se respinge notificarea de despagubire pe motiv ca nu se poate dovedi ca existat un imobil pe terenul revendicat.
Mentionez ca revendicarea s-a facut numai pentru terenul in cauza si nu pentru constructie pt ca pe terenul respectiv nu a existat nici o constructie.
Pe site-ul primariei scrie ca dispozitia poate fi atacata in termen de 30 de zile insa eu abia acum am aflat.
Nu e totul pierdut...Aveti acte pentru terenul de sub Polivalenta?Actionati in instanta Statul Roman. Va trebuie un avocat si multa rabdare pt ca procesul dureaza cca 2 ani
Scaparea a fost ca Primaria a comunicat la domiciliu din dosar insa intre timp persoana in cauza depusese o hirtie unde specifica "domiciliu ales" deci coumnicarea nu s-a facut. Am mers la primarie si am depus cerere sa ni se comunice corect urmand a contesta in instanta.