avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire pentru deposedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire pentru deposedare

Un membru al familiei a detinut o proprietate aflata sub casa polivalenta din bucuresti.
A depus cerere de despagubire printr-o notificare in 2001 si a primit
o dispozitie de la primarie in 2005-05-04 prin care se dispunea solutia: 15 - Masuri Reparatorii.

In 14.08.2006 pe site-ul primariei apare o noua dispozitie prin care se respinge notificarea de despagubire pe motiv ca nu se poate dovedi ca existat un imobil pe terenul revendicat.

Mentionez ca revendicarea s-a facut numai pentru terenul in cauza si nu pentru constructie pt ca pe terenul respectiv nu a existat nici o constructie.
Pe site-ul primariei scrie ca dispozitia poate fi atacata in termen de 30 de zile insa eu abia acum am aflat.

Ce pot face in aceasta situatie ???

Cel mai recent răspuns: abserban , utilizator 20:36, 11 Mai 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e totul pierdut...Aveti acte pentru terenul de sub Polivalenta?Actionati in instanta Statul Roman. Va trebuie un avocat si multa rabdare pt ca procesul dureaza cca 2 ani
Multumes pt raspuns,

Scaparea a fost ca Primaria a comunicat la domiciliu din dosar insa intre timp persoana in cauza depusese o hirtie unde specifica "domiciliu ales" deci coumnicarea nu s-a facut. Am mers la primarie si am depus cerere sa ni se comunice corect urmand a contesta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stadiu dosar de retrocedare badkop badkop cum aflu stadiul unui dosar de retrocedare si unde se solutioneaza? (vezi toată discuția)
Alba[neagra, continuare... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga ... (vezi toată discuția)
Apartmanet in bloc nou - cerere pe legea 10/2001 la aceasta adresa octavns octavns Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - doresc sa cumpar un apartament intr-un bloc construit in 2006 in zona veche a Bucurestiului - am cautat adresa pe ... (vezi toată discuția)