avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Trecerea unui bun pe numele unei rude in conditiile in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Trecerea unui bun pe numele unei rude in conditiile in care am fost contactat de recuperatori

Buna ziua,

Va rog sa imi precizati care sunt conditiile in care o firma de recuperatori pot ataca un contact de vanzare - cumparare al unui autoturism ?

Situatia este in felul urmator: in urma contactarii unui credit din strainatate ( neplatit ) , am fost contactat ( prin scrisoare ) de catre o firma de recuperare - nu am posibilitatea de a plati aceasta suma, desigur este dublul sumei pe care am imprumutat-o de la banca din strainatate si pe care trebuia sa o restitui ) .

Daca nu s-a decis ordin de executare si firma de recuperare de abia m-a contactat si eu doresc sa vand singurul bun pe care mi-ar putea pune sechestru ( auto ), poate sa intre in posesia bunului chiar si daca l-am vandut si nu mai figureaza la circa financiara pe numele meu?

Daca da, de regula cam cat dureaza pana ce recuperatorii pun sechestru pe bunuri, sau care este procedura legala?

Multumesc,

dragos
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:13, 31 Mai 2010
Buna ziua. nu stiu in ce stat ati contractat creditul, insa la noi in tara creditorii pot cere revocarea actului de vanzare-cumparare dacapot dovedi ca vanzarea bunurilor a avut loc in frauda lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri sub sechestru. riscuri ContSters174214 ContSters174214 A se afla in pericol de a-i fi sechestrate bunurile in viitorul apropiat. Astfel, face o intelegere cu B, ca printr-un contract de vanzare cumparare sa-i ... (vezi toată discuția)
Donatie intre soti Andreeadarius Andreeadarius Buna ziua. Situatia se prezinta asa: sotul a facut acum cativa ani un imprumut in strainatate pe care nu a reusit sa il returneze integral. Noi detinem ... (vezi toată discuția)
Executare silita liviu sb liviu sb buna seara, am o firma cu care lucrez prestari servicii (o autobasculanta achizitionata in leasing). am lucrat pt o firma care in anul 2009 mi-a cedat un auto ... (vezi toată discuția)