avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... infractiuni rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

infractiuni rutiere

Am fost prins de politia rutiera conducand un autovehicul cu nr provizorii expirate si fara permis de conducere. As putea sa scap cu suspendare daca nu am antecedente? Dar daca era sa ma inchida, nu ma inchidea pe loc? Sau mai intai ma judeca? Va rog imi puteti raspunde. VA MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
DANY_KISS26, utilizator
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:39, 31 Mai 2010
Exista posibilitatea sa obtineti o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau una cu suspendare sub supravegere.
Propunerea de arestare preventiva se poate face oricand in cursul urmaririi penale.
Angajati avocat pentru asistenta juridica.
Aveti toate sansele sa obtineti o condamnare cu suspendare, depinde de antecedente (ati spus ca nu aveti, ceea ce va este favorabil), de atitudinea dvs pe tot parcursul procesului, de atitudinea dvs in general in societate (la locul de munca, etc), precum si de modaliatea de formulare a apararilor.
VA MULTUMESC MULT!
Pedeapsa pt acest gen de infr.este scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi cu caracter ad.tiv care este dispusa de catre procuror intre 100-1000 lei.Practica judiciara rar prev.condamnarea cu suspendare,este o fapta cu pericol social redus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare bso bso ce se intelege prin pedeapta cu suspendare,sunt total dezinformat,se aplica si in cazul meu,alcool 2,20 in probe biologice (vezi toată discuția)
Restrictii dupa eliberare conditionata? id_store id_store Ce restrictii are o persoana dupa eliberarea conditionata? Poate pleca spre exemlu, sa lucreze in strainatate? (vezi toată discuția)
Omor din culpa-va rog urgent aldearocsana aldearocsana fratele meu este retinut momentan 29 zile pt omor din culpa in urma unui accident rutier soldat cu o victima.problema este ca avea o alcolemie de 1,2 in acel ... (vezi toată discuția)