avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturier / chitantier cu 2 file e OK?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturier / chitantier cu 2 file e OK?

Buna ziua,
Pt contabilitatea in partida simpla pot folosi facturiere/chitantiere cu 2 file ? Pana acum ma feream de ele dar mi-am dat seama ca nu am de ce. Practic exemplarul care ramane la mine il indosariez si basta, cotorul il pastrez gol.... (eventual cu cele anulate in el).
Ce ma sfatuiti?

delia motoasca
Cel mai recent răspuns: Delia Elena NEDA , Traducator autorizat 13:52, 1 Iunie 2010
da, este ok cu 2 exemplare, mai ales ca nu se justifica un al treilea. al 3-lea exemplar e de obicei utilizat la societatile cu mai multi salariati si mai multe birouri/compartimente
multumesc mult!

delia motoasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de chitanta si facturier pentru pfa in partida simpla valentin.ropota valentin.ropota Buna ziua, fiind la inceput revin cu o alta intrebare, am dat comanda de chitantier, e bine in doua exemplare, dar la facturier? La facturier unde merg ... (vezi toată discuția)
Arhivarea chitantelor emise din aplicatii contabile eliasav eliasav Din aplicatiile software, chitanta se listeaza in 2 exemplare: - un exemplar pt platitor - un exemplar ramane la institutia/agentul economic care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Pfa nou - cum procedez cu facturierul? DianaGherea DianaGherea Buna ziua, PFA-ul meu este nou infiintat. Am un facturier tip A5, cu o fila albastra, una roz, una albastra, una roz, s.a.m.d Din 1 martie, nu se mai ... (vezi toată discuția)