avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tip de chitanta si facturier pentru PFA in partida ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tip de chitanta si facturier pentru PFA in partida simpla

Buna ziua, fiind la inceput revin cu o alta intrebare, am dat comanda de chitantier, e bine in doua exemplare, dar la facturier? La facturier unde merg exemplarele? Multumesc
Cel mai recent răspuns: valentin.ropota , utilizator 21:04, 21 Martie 2010
Facturier = 3 exemplare
1 exemplar - client
1 exemplar - contabilitate
1 exemplar - cotor
In cazul contab in partida simpla deci verde la dosarul de contabilitate condus de mine si rosu la cotor de asemenea la mine........aici era nelamurirea. Multumesc. Iar astea se pastreaza, se arhiveaza, le duc la cineva sa le verifice( vine cineva )periodic? Sau le fac eu evidenta lunara?
stati putin dar daca aveti nevoie de casa de marcat fiscala, ce activitate desfasurati si catre cine? ati fost la finante sa va indrume?
Pentru experti evaluatori, neplatitori de TVA, nu am auzit de asa ceva........nici de la Fisc!
expert evaluator sunteti profesie liberala nu sunteti autorizat de ONRC, ele nu au obligatia folosiri casei de marcat decat daca au societate comerciala. facturierul se inocmeste in trei exemplare cel albastru la client cel rosu in dosrul dvs. si cel verde ramane la cotor, se recoamnda ca si chitantierul sa fie in trei exemplare dar nu obligatoriu.sanatate!

Alte discuții în legătură

Detalii completare factura clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Sunt PFA nou-infiintat si tocmai ce-am fost la ANAF pentru a-mi depunde declaratia 220. In acelasi timp, mi-au fost vizate 1 facturier si 1 ... (vezi toată discuția)
Am un if si am nevoie de unele lamuriri eleonor eleonor am infiintat un if care se ocupa cu comert si a`si vrea sa stiu daca pot taia factura fiscala si ce fac cu cele doua facturi care se imprima in facturier?nu ... (vezi toată discuția)
In cate exemplare se intocmesc facturile? aida1 aida1 In cazul unei vanzari cu amanuntul, in cate exemplare se intocmesc facturile? In 2 sau 3 exemplare? multumesc frumos, (vezi toată discuția)