avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general in cate exemplare se intocmesc facturile?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

in cate exemplare se intocmesc facturile?

In cazul unei vanzari cu amanuntul, in cate exemplare se intocmesc facturile? In 2 sau 3 exemplare?
multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: aida1 , utilizator 18:40, 15 Februarie 2010
Logic in 3 exemplare - unu ramane la dvs in contabilitate unul la client si un exemplar ramane la facturierul resectiv. Dar se mai gasesc si in 2 exemplare de cumparat. se face deizie interna prin care se desemneaza persoana responsbila de intocmirea lor si aceste se vor rece inr-un registru special ptr facturi.
3 exemplare - primul , originalul, se da cumparatorului , al doilea exemplar , cel rosu , se preda la contabilitate si cel de-al treilea exemplar , cel verde , ramane la cotorul facturierului~!
B-)
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de chitanta si facturier pentru pfa in partida simpla valentin.ropota valentin.ropota Buna ziua, fiind la inceput revin cu o alta intrebare, am dat comanda de chitantier, e bine in doua exemplare, dar la facturier? La facturier unde merg ... (vezi toată discuția)
Am un if si am nevoie de unele lamuriri eleonor eleonor am infiintat un if care se ocupa cu comert si a`si vrea sa stiu daca pot taia factura fiscala si ce fac cu cele doua facturi care se imprima in facturier?nu ... (vezi toată discuția)
Detalii completare factura clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Sunt PFA nou-infiintat si tocmai ce-am fost la ANAF pentru a-mi depunde declaratia 220. In acelasi timp, mi-au fost vizate 1 facturier si 1 ... (vezi toată discuția)