avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in instanta pentru stabilirea limitelor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in instanta pentru stabilirea limitelor de proprietate

Parintii mei detin un teren pe care se afla o constructie in Bucuresti in suprafata de 709 mp (conform actelor de vanzare/cumparare) cumparat in anul 1996.
Anul acesta dorind sa desffintez constructia pentru a-mi construi o casa am avut nevoie de cadastru intrucat nu aveam carte funciara iar la masuratori au iesit lipsa 34 mp.
Din discutiile purtate cu vechiul proprietar a reiesit faptul ca inainte de a cumpara noi terenul respectiv vecinii, profitand de faptul ca nu locuia nimeni, acolo au mutat gardul ce delimita proprietatile in favoarea lor.
Pentru aceasta as dori sa ii actionez in instanta dar avand in vedere ca pe partea din spate a terenului(unde a fost mutat gardul) sunt 5 vecini as vrea sa imi spuneti daca se poate daca trebuie sa ii actionez pe fiecare in instanta sau trebuie sa deschid o singura actiune, ce trebuie sa solicit in instanta si cat ar putea sa dureze o astfel de actiune.
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 15:11, 31 Mai 2010
in cazul dv. puteti face o singura actiune in granituire, cu piriti multipli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o casa de vacanta la tara. vecini au profitat ... Luciba Luciba Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat de faptul ca mergem destul de rar acolo si au tot construit diverse anexe (fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
mutarea gardului propriu pe terenul propriu Pinkmammy Pinkmammy Buna ziua, am si eu o intrebare: Muncitorii care au amplasat in urmă cu 17 ani un gard intre terenul bunicii mele și cel al vecinului au greșit ... (vezi toată discuția)