avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum pot intra pe saitul Registrul Comertului,Braila,pentru a verifica o firma.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: 69lac , utilizator 16:05, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Pe site-ul registrului nu puteti verifica decat modificarile intervenite in activitatea firme.Intrati pe onrc.ro in drepata paginii aveti stadiu dosar si acolo introduceti numele sau CUI-ul.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere istoric al firmei de la registrul comertului ncris78 ncris78 Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru amanare valery valery Va rog sa ma ajutati! Am depus la ORC dosar ptr deschidere punct de lucru. Si mi s-a amanat ptr ca mai trebuie sa depun un act si nu stiu unde sa il depun. ... (vezi toată discuția)
Cum aflu date despre o firma? chinook chinook Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)