avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIUL SOCIAL EXPIRAT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIUL SOCIAL EXPIRAT

CUM POT VERIFICA DACA O SOCIETATE ARE SEDIUL SOCIAL EXPIRAT???
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 21:23, 5 Decembrie 2010
pe site-ul ONRC.RO va inregistrati ca quest si se poate verifica starea firmei
nu reusesc sa ma inregistrez......poate imi explicati cum tr sa fac va rog mult.multumesc.
se intra pe onrc.ro, si apoi recom.online, acolo este scris mare cu rosu "ACCES GRATUIT" intri si scri la nume utilizator guest si la parola tot guest si te lasa sa intri, alege ca referinta nume firma sau cui sau nr.reg.com. si gata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire firma anitsirc anitsirc Buna seara! sau Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca denumirea unei firme (srl) trebuie sa fie unica pe tara sau pe judet? (vezi toată discuția)
Verificarea gratuita a existentei unui actionar in cadrul mai mutor firme asbinvest asbinvest Este posibil verificarea gratuita a unui actionar , referitor la existenta lui in mai multe firme , in baza unui site specializat ? Este cunoscut faptul ca ... (vezi toată discuția)
Posibile facturi false Reivian Reivian Buna seara, Cum se poate verifica daca o firma este sau nu activa? Am incheiat o intelegere comerciala cu o persoana care pretinde a reprezenta o anumita ... (vezi toată discuția)