avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere istoric al firmei de la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere istoric al firmei de la Registrul Comertului

Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful?
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 22:17, 5 Februarie 2013
Buna seara,
Intr-adevar un astfel de istoric poate fi obtinut de la Oficiul Registrului Comertului la care este inregistrata firma. Puteti verifica toate tarifele aici: [ link extern ] .
Da se poate obtine de la ONRC. In privinta costului, acesta poate fi aflat doar la momentul completarii si depunerii cererii de furnizare a informatiilor la ONRC
Incercati completand cererea de mai jos, insa nu stiu daca este exact ceea ce cautati. Bifati punctul 6.

[ link extern ]

Puteti obtine informatii si de site-ul ONRC-ului, de pe portal:
[ link extern ]

Creati cont => stadiu dosar => introduceti societatea si va apar nr de mentiuni depuse si stadiul lor, insa nu va apar si modificarile solicitate prin acele mentiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orc alina_cj alina_cj Buna ziua, As dori sa stiu cum pot afla informatii despre un dosar de pe site-ul ORC. (vezi toată discuția)
Probleme inchidere firma cristian19887 cristian19887 buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu ... (vezi toată discuția)
Onrc Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu astazi am mers la onrc pt a intreba ce acte imi sunt necesare pt a deschide o societate agricola.stiti ce mi-a zis ?sa intru eu pe www.onrc.ro la formalitati ... (vezi toată discuția)