avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierdut Registru Inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierdut Registru Inventar

Intreb pt o prietena: si-a deschis PFA (acum 2 ani), si-a inregistrat la finante RI si RJIP, iar acum cateva luni s-a mutat dintr-o casa in alta, ocazie cu care si-a pierdut RI.... cum se procedeaza?
Se duce la Finante, cumpara altul si i se vizeaza fara probleme, avand in vedere ca a mai facut o data operatia asta?
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 13:12, 2 Iunie 2010
nu are regim special , dar trebuie snuruit si parafat de organele fiscale!
~ Conținut șters la cerere ~
pe ce va bazati cand spuneti afirmatia asta ? cu ceva vreme in urma? baza legala?
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
@mirceacoman are perfecta dreptate !
scuze . Ordinul 3512/2008 , de citit din monitor !
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
vidiva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru inventar *ivonne* *ivonne* am completat reg. inventar...insa dupa aceea am refacut balanta. deci RI e gresit completat. ce pot sa fac? se pot rupe foi din RI ?se mai ... (vezi toată discuția)
Intrebari diverse pfa CretTiberiu CretTiberiu Mi-am facut PFA de cateva luni si un urma citirii catorva posturi pe acest forum m-am gandit sa intreb despre nelamuririle pe care le am: 1. Cand am fost la ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)