avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S.R.L.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S.R.L.

cum se fac darile de seama trimestrial la un S.R.L.,ce contin?
Cel mai recent răspuns: cory768 , utilizator 15:46, 31 Mai 2010
nu conteaza ca e srl, ci depinde cum a fost declarat vectorul fiscal prin declaratia 010.
trebuie sa luati legatura cu un contabil, si acesta sa vada cum s-a declarat firma la finante - daca are salariati, daca e platitoare de tva, in caz ca da, daca tva-ul se plateste trimestrial, daca are achizitii intracomunitare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii decembrie 2009 carmen10 carmen10 Ce declaratii se depun in decembrie, pentru un srl ? (vezi toată discuția)
Vector fiscal 010 mmanu mmanu daca am fost inregistrati cu vectorul fiscal la finante cu impozit profit trimestrial si decont de tva trimestrial acum in 2010 mai trebuie sa depunem ceva ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu raspundere limitata bubby bubby am o soc inregistrata la reg.comertului in data de 28.06.2011 - data eliberarii cerificatului de inregistrare fiind 04.07.2011, va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)