avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de radiere a inscrierilor din cartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de radiere a inscrierilor din cartea funciara...help pls!:)

stie cineva vreo adresa unde sa ma lamuresc si eu cum ar trebui sa arate o asemenea cerere?raman dator:)
Cel mai recent răspuns: ciprianhades , utilizator 18:52, 4 Mai 2007
Stiu cum arata cererea tip pe care o gasesti la Cartea Funciara, si oricum acolo vrei sa faci depunerea asa ca fa bine si deplaseaza-te pana acolo,primesti cerere, o complectezi pe loc, te duci achiti taxe , mai platesti si la ei si gata
cauta pe www.ancpi.ro
radierea tabulara se adreseaza instantei si nu oficiului.Oficiul doar opereaza rectificarile in baza hotararii judecatoresti definitive si irevocabile.
raspuns gresit. veyi legea nr.7/1996
tu faci niste confuzii grave asa ca nu mai insist

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre contractul de vc si extras cf wirtej wirtej in contractul de VC scrie clar: se vinde locuinta in suprafata utila de\\\" x mp \\\" reprezentind o cota indiviza de\\\" z % \\\"din imobil si odata cu ... (vezi toată discuția)
Anulare inscrieri cf Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti cum pot formula actiunea pentru radierea sau anularea inscrierilor din CF? Este vorba de o actiune in rectifcare sau radiere avand in ... (vezi toată discuția)