avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalcularea pensiei militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalcularea pensiei militare

Sunt pensionat militar anticipat si am 48 ani .Am lucrat la o firma 5 ani.As avea 2 intrebari:
Daca si cand mi se recalculeaza pensia?
Se iau in considerare si anii munciti in firma la recalcularea pensiei?
Va multumesc!

As mai avea 2 intrebari:
1)Daca m-am pensionat in februarie 2002 si am absolvit o facultate in iunie 2002 , facultatea se mai ia ca vechime la pensie?
2)Pot opta pentru vechime facultatea in detrimentul scolii de subofiteri?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
ContSters115212, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters115212 , utilizator 08:22, 27 Iunie 2010
O sa vi se recalculeze drepturile de pensie conform principiilor Legii nr. 19/2000, in termen de 5 luni de la intrarea in vigoare a uneia dintre legile pentru care guvernul isi va asuma raspunderea saptamana aceasta. Proiectul il puteti citi accesand link-ul de mai jos.
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
Interventie moderator Am rugamintea sa nu mai deschideti alte topicuri si sa nu va mai editati mesajele dupa ce primiti raspunsuri. Pentru a posta alte intrebari, folositi butonul "raspunde". Multumesc!

Gabriela Pintea

adrian1962 a scris:
Am o pensie militara anticipata din anul 2002 si as avea 3 intrebari:
1)Daca m-am pensionat in februarie 2002 si am absolvit o facultate in iunie 2002 , facultatea se mai ia ca vechime la pensie?
2)Daca se ia ca vechime facultatea , pot opta pentru vechime facultatea in detrimentul scolii de subofiteri?
3)Daca si cand se va recalcula pensia anticipata?
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari;
Am o pensie militara anticipata din anul 2002 si as avea 3 intrebari:
2)Daca se ia ca vechime facultatea , pot opta pentru vechime facultatea in detrimentul scolii de subofiteri?
3)Daca si cand se va recalcula pensia anticipata?
Eu nu am gasit raspunsul la aceste intrebari.Daca mi l-ati dat va rog sa ma scuzati si sa-mi spuneti unde il pot citii.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime pentru pensie ionik_bz ionik_bz Am 39 de ani. Sunt politist din anul 1990, luna decembrie. Mi-am satisfacut stagiul militar in perioada septembrie 1989-septembrie 1990. Din motive medicale ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare bubby bubby pensionar MApN din Iunie 2001, nascut 08.08.1957 , poate cere recalculare pensie pentru limita varsta (vezi toată discuția)