avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei militare

pensionar MApN din Iunie 2001, nascut 08.08.1957 , poate cere recalculare pensie pentru limita varsta
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:39, 5 Martie 2012
oricine poate cere recalculare...totul este sa i se si aprobe...
Domnul pentru care intrebati a realizat stagii de cotizare dupa pensionare? Pensia de care beneficiaza din sistem militar a fost, pana la inceperea procesului de recalculare, pensie anticipata sau pensie anticipata partiala? Daca raspunsul este da la ambele intrebari, atunci poate solicita recalcularea drepturilor de pensie in temeiul art. 107, alin. (4) din Legea nr. 263/2010. Gasiti mai multe amanunte accesand link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mfrincu mfrincu am iesit anticipat la pensie militara in anul 1999 cu pensie de serviciu cf ordonantei guv nr.7/1998, din august 2000 am lucrat cu vechime neintrerupta ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)