avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire gard

Va multumesc pentru raspuns. Gardu nu il fac pe hotar ,doar despart curtea mea ,sint la strada principala si vreau sa stiu daca imi trebuie autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:26, 31 Mai 2010
Pentru gard va trebuie autorizatie de constructie (art. 3 lit. d din legea 50/1991). Este vorba de gardul care desparte proprietatea dvs. de proprietatile vecine si de strada, nu de gardurile interioare curtii.
Pentru gard facut in curtea dvs., nu aveti nevoie de autorizatie.Autorizatia este obligatorie pt gardul care desparte 2 proprietati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard la limita de proprietate ioanastudenta ioanastudenta Buna ziua, Doresc sa-mi imprejmuiesc gradina cu un gard, si vreau sa-l fac cat mai aproape de limita de proprietate, sau chiar pe limita.Pe terenurile vecine ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie gard emi13 emi13 Daca se doreste construirea unui gard din placi zincate, fara fundatie de beton, pentru delimitarea unei proprietati (vie si teren arabil), cu acordul ... (vezi toată discuția)