avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la serviciu dupa 2 ani crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la serviciu dupa 2 ani crestere copil

care este procedura ,ce acte trebuie sa depun ca sa ma primeasca la fostul loc de munca (asistent farmacist)daca in acesti doi ani de crestere copil s-a schimbat denumirea farmaciei si patronatul farmaciei?Multumesc anticipat.:(
Cel mai recent răspuns: valeriu33 , utilizator 20:21, 31 Mai 2010
Indiferent ca s-a schimbat denumirea farm si patronatul contractul dvs de munca in per cresterii copilului nu inceteaza ci este doar suspendat! Dvs anuntati prin adresa scrisa ca la data de.... vi se inceteaza per de 2 ani si unde sa va prezentati sa va reluati postul!
multumesc tuturor care mi-ai oferit sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli sistem de salarizare , conditii de munca si acte contabile farmaciamagic1@gmail.com farmaciamagic1@gmail.com Buna ziua In farmaciile Magic FARM s-au dat intotdeauna o parte din salarii conform contractului din carte de munca si o parte la negru . Pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma angajez dar sunt in cic aureliaalexe aureliaalexe buna ziua. am o problema - cred eu. sunt in cic pana la data de 9 nov 2016 - mi s-a oferit un job cu incepere in 2 saptamani si pe care nu vreau sa-l ratez. ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)